Atrás
14/11/2023
El comitè de direcció del Life eCOadapt50 fa balanç del primer any de projecte i marca les fites pel 2024
El comitè de direcció del Life eCOadapt50 s’ha reunit el dimarts 14 de novembre a l’Escola Industrial de Barcelona, seu de la Diputació de Barcelona, per fer balanç del treball fet aquest any 2023 i repassar les principals fites del 2024. A la trobada, hi ha assistit per primer cop els representants polítics sorgits de les darreres eleccions municipals.

El comitè de direcció està integrat pels responsables polítics de les 23 institucions sòcies del projecte i es va constituir formalment el 28 de febrer durant el kick off de llançament, celebrat en el marc del V Fòrum de Medi Ambient i Món Local.

Aquesta, doncs, era la segona reunió del comitè de direcció i la primera de diversos representants polítics, nous càrrecs electes, com ara el diputat d’Acció Climàtica i Transició Energètica, Marc Serra i Solé, ens que lidera i coordina aquest projecte. De la Diputació de Lleida hi ha assistit el diputat Fermín Masot; de la Diputació de Tarragona el cap del servei de medi ambient i salut pública, Josep Maria Prunera;  i Marc Marí, cap del Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

Així mateix hi eren Javier Gómez, soci d’Arç Cooperativa; Sebastià Mata, vicepresident d’ARCA; Jordi Tarradas, gerent de BOSCAT; Berta Pérez, directora de projectes europeus i innovació de la Cambra de Comerç de Barcelona; Jaume Julibert, Conseller de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Medi ambient i transició energètica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès; Llorenç Serrano, Responsable de Transicions Justes de CCOO de Catalunya; Juan Luis Cantón, Coordinador de Transició Justa i Medi Ambient d'UGT de Catalunya; i Carles Falgueras, director adjunt d’Unió de Pagesos.

Per part de l’equip tècnic de la Diputació de Barcelona hi ha assistit Jordi Manils, assessor de l’Àrea; Imma Pruna, gerenta dels Serveis de Medi Ambient; Núria Parpal, directora del projecte; i Sara Martuscelli i Sílvia Escolano, tècniques del projecte.

Així, la trobada ha servit de presentació entre els diversos representants i també ha servit per fer balanç d’aquest primer any d'execució i de les principals fites que es preveuen treballar durant l’any 2024.

Atrás