Vés enrere
24/11/2023
Molt bona valoració del projecte en la reunió de seguiment financer i tècnic amb els consultors de la Comissió Europea
Jan Burian, responsable del seguiment financer i administratiu, i Sara Barceló, responsable del seguiment tècnic del Life eCOadapt50 per part de la Comissió Europea i de la seva àgencia executiva CINEA, van reunir-se el responsable tècnic i el responsable financer/administratiu de tots els socis del projecte el dijous 16 de novembre a l’Escola Industrial de Barcelona. Ambdós treballen per la consultora Elmen.

La trobada va anar molt bé i en va sortir una molt bona valoració tant del seguiment financer que s’està fent de tot el projecte com de la part tècnica i de com s’ha començat a implementar el projecte als territoris.  El programa LIFE per al període 2021-2027 presenta algunes novetats de gestió respecte al període anterior (2014-2021).

La visita tenia com a objectiu fer el seguiment del que s’ha fet durant els primers mesos d'execució del projecte i donar instruccions sobre alguns aspectes rellevants a tenir en compte en la gestió i execució futura del projecte. 

La propera visita presencial de Jan Burian serà al 2025 abans del primer report de justificació, mentre que Sara Barceló participarà a una visita de camp el proper 30 de novembre per assistir a la creació del Living Lab del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Vés enrere